Всім привіт.
Придбав новий тігуан 2023 в салоні.
Після покупки помімтив, що авто веде вправо при наборі швидкості. Руль стоїть рівно. Необхідно по-трохи підрулювати, ніби не дуже помітно якщо спеціально не помічати, але якщо відпустити кермо - авто потроху їде вправо.
Приїхав до диллера: налаштовували авто години 3-4, два раза робили щось схоже на розвал сходження (по інструкції в них розвал сходження після 2000км, так що може щось не то вони і робили), перекидували колеса з ліва на право, і одну сторону перед - зад. Все +- залишилось так же, без змін.
Прикладаю фото налаштувань які мені робили в сервісі. Дві фото. 1- перший раз після приїзду. 2- другий раз перед виїздом вже з сервісу.
p.s. кажуть авто в нормі, все зелене по показникам. Приїзжайте після 2000км, тільки тоді розвал сходження за інструкцією.
p.s.s. у нас дороги криві (говорять), і взагалі, достали мені такий же тігуан новий з салону, проїхались (я не був за кермом, уважно дививсь на кермо і руки ген.директора салону - так же само авто іде вправо)
Питання: чи дійсно в мене в авто норм показники на роздруківках чи все-таки видно причину зміщення авто вправо? Якщо налаштовувати/фіксити то як і що саме? Варіанти "судись з ними" не пропонуйте, адже поки нема бажання - хочу вилікувати автомобіль.
Слава Україні!
Tiguan 2023 - веде вправо при наборі швидкості
Tiguan 2023 - веде вправо при наборі швидкості
- Вложения
-
- друга спроба
- 2.jpeg (165.9 КБ) 462 просмотра
-
- перша спроба
- 1.jpeg (162.38 КБ) 462 просмотра
Re: Tiguan 2023 - веде вправо при наборі швидкості
попробуйте откалибрировать рулевое колесо, датчик G85,а вообще нужен хороший развальщик,у меня такое было год не мог найти решение.